Brutália
Brutália Honlap
Brutália Hírek
Tippek kezdõknek
Brutália története
Kalandozók klánjai
Brutália világa
Játszható fajok
Játszható osztályok
Elsajátítható képzettségek, speciális képességek
Elsajátítható varázslatok és varázsénekek
Játékszabályok
A játék fejlesztõi
A játékosok
Napi, havi és éves statisztikák
Fényképalbumok
Letölthetõ fájlok
Ajánlott linkek
A honlap tartalma
A játék és a honlap névjegye

© 2001-2002
Írj nekünk!
Brutália Brut&aacue;lia Honlap
Isten hozott, kalandor!
2020. nov. 29. vasárnap (Taksony)
A honlap újdonságai Keresés a honlapon Hadd játszak! Belépés a honlapra

A játékosok

Brutália - természetesen - teljesen ingyenes játék. A régi verzió egyike volt a legnépszerűbb magyar nyelvű mudoknak, s reméljük, hogy az új verzió még nagyobb népszerűségnek fog örvendeni. A játék statisztikája nyomon követhető a honlapon, és minden dícsérő szónál ékesebben hirdeti Brutália népszerűségét.
Hogyan léphetek be a játékba? Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
Csupán egy, az internetre csatlakozó terminálra vagy PC-re van szükséged, amelyen lehetőséged van telnet protokolt használva a brutalia2.avantek.hu szerverhez csatlakozni. Windows alatt érdemes valamelyik, a windowsos telnet programnál jobb terminál emulátort használni. MUD kliensek használata megkönnyíti a játékot, de nem feltétlenül szükséges. Ha mindez megvan, akkor már csatlakozhatsz is, a játék címe: telnet brutalia2.avantek.hu 4444

Ha ez a port a helyi hálózatod firewalljában nincs engedélyezve, akkor közvetlenül nem fogsz tudni belépni a játékba. Ilyenkor érdemes egy külső szerverre accountot szerezni, és telnettel vagy SSH-val először oda beloginolni, majd onnan a játékba belépni.

A játékba történő legelső belépéskor egy egyedi nevet kell választanod, s ehhez egy létező email címre is szükséged lesz, hiszen a regisztráció emailben történik. Sikeres regisztráció esetén a neved mellé egy egyedi jelszót is választhatsy, amellyel a továbbiakban azonosíthatod magad, ezután indul a karaktergenerálás. Ha nem játszottál még Brutálián, esetleg még más mudon sem, akkor azt ajánljuk, hogy mielőtt játszani kezdenél, alaposan olvasd át ezt az oldalt. A későbbiekben sok problémát kerülhetsz el azzal, ha a játékszabályokat elolvasod, és azokat betartod a játékban.

Belépés Java Telnet segítségével Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
Ha nincs lehetőséged a fent említett terminál emulátorok, illetve MUD kliensek használatára, akkor sem kell kétségbe esned, Brutáliára beléphetsz csupán a kedvenc böngésző programodat használva is. Ehhez csak az kell, hogy a böngésződben legyen Java támogatás, és az engedélyezve legyen.
Belépek Java Telnet segítségével

Ki van most belépve? Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
'Brutalia II'
Admin:     Blair
Félisten:     [Amber] Lobonc [Nightingale] [Phyenas]

Összesen 5 kalandozó található jelenleg a játékban.
Információkérés a játékosokról Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
Ha valamelyik játékosról szeretnél finger információt kérni, írd be a nevét (kisbetűkkel és ékezetek nélkül), és klikkelj a "Mehet!" gombra. Ha név megadása nélkül indítod az információkérést, akkor az épp bentlevő játékosokról kapsz egy-egy soros adatot.
Játékos neve:
Hide szelleme    [KOD Beavatott]    
Hide djskdasjkfhléjkwel kj 43ihkdfljkssdh 3 3hrf.,mgh, dmnv jkasd hfkjew85z9348hksdfm, ysd+_"?DFGBdfas-m,.sdfjklh kljhweriulzhp569ö8jhfkldgh,msdfn,mvncxm,ndfjkeklh3ji2zh4rp39284zhfo8rzgerjk.lghkjxcfbh,.vn ,mc vn.,sdvnsdkljngésfdlégk fjklésgj .,fmghjk asdfh.,getgkjdfh,.mgncx.,myvn kjhdjklashrr349 sdfdjhjk4hjkfhkdnsf,masnkljdhcvyxb,bmb,ekjlbfkljhksjdhlfkjhas,mdn,m.cvn.,yxmnkljhfkljn,mn.,sdamnrt4léksjdlksjdléfj,mc n4uiotjp cogui54i kljdslfkjklewjérlkjsdlékfjéasdlkjfjwebm,bxcm,vbm,wdbfjhjkrethifgeuh dlkgjhlsdkjhlfkjh dklshv,dfbmwefgzgeiow44hrtjklh3489udfgjkksdjfhjklewhklrjh342kljhfasedklfjhdkljfhasdmbc m,yxbcm, yxbc asbnmnfd sm,vb xcbvsdhfkljhklsjdah fjklsdhm, nxc,.vmn .,msdn jklfhkljxcnv,.m nsdm,n fkjxch,mn v,.mdn sjklf,m ncx,m.vn ,.sdmn fffjklejélkjdléskjfélasdkjfm,n ,.asdm n,.mfn .,m n.as,dm nfjkhsadjklhr43ioudfjhsdfhksdjhfkljsdhlfkjhlkjasdflkjdhxcmn .sdfjkhjkhwerlkj34783487623478623478689jhdfkljhklsdhgdfkjghlfksdxcvm,n,sdfdflésdbjkhejkhgoé54jhhdfkjshj,bndfmbg,wejhklhkjhkldjfghlkjsdhlgjkwerh
Ferfi demon arnyjaro/tuzmagus/harcos     25. szintű játékos     
Előző életei     1: arnyjaro    
2: arnyjaro/magus    
3: arnyjaro/tuzmagus    
Igazi neve: Hide az arnyban jaro.     Nincs házastársa.     
Született: 2002. Maj 31 (Pentek) 23:52:05-kor         
Utoljára belépve: 2010. Jan 16 (Szombat) 20:14:00-kor a 78.92.235.116 gépről.    
Hide minden levelet elolvasott.