Brutália
Brutália Honlap
Brutália Hírek
Tippek kezdõknek
Brutália története
Kalandozók klánjai
Brutália világa
Játszható fajok
Játszható osztályok
Elsajátítható képzettségek, speciális képességek
Elsajátítható varázslatok és varázsénekek
Játékszabályok
A játék fejlesztõi
A játékosok
Napi, havi és éves statisztikák
Fényképalbumok
Letölthetõ fájlok
Ajánlott linkek
A honlap tartalma
A játék és a honlap névjegye

© 2001-2002
Írj nekünk!
Brutália Brut&aacue;lia Honlap
Isten hozott, kalandor!
2023. nov. 28. kedd (Stefánia)
A honlap újdonságai Keresés a honlapon Hadd játszak! Belépés a honlapra

Brutália történelme

Ezen az oldalon probálunk meg képet nyújtani számotokra a játék történetéről, ami nem könnyű feladat egy ember számára, hiszen saját tapasztalatból tudom, hogy az idő, és az elfogyasztott sörmennyiség kikezdi az ember memóriáját. Ezért, ha elég merszet, és tehetséget éreztek magatokban arra, hogy oldalunkra vessetek egy általatok ismert, a játék történetét érintő sztorit, mesét, legendát, anekdotát, avagy históriás éneket, ne fogjátok vissza magatokat, lépjetek kapcsolatba velünk.
A lap alján a tagline archívum állít emléket a játék mindennapjai során elhangzott poénoknak, elszólásoknak, és egyéb mókás, illetve annak ítélt szituációknak, párbeszédeknek (starring: Pavel). Kár, hogy ezt nem találtuk ki előbb, így egész bizonyos, hogy rengeteg humoros beszólás merült örökre a feledés homályába.
Brutália alapítása Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
A játék megalapításának ötlete egy, az Elveszett Világ nevű mud második generációs, határozott irányelveket valló vezetése által elejtett megjegyzés kapcsán pattant ki belőlem, mikor a lázadó, ifjabb wizard nemzedéket rendre utasították: "Ha nem tetszik, csináljatok saját mudot." Habár a felszólításnak nem én voltam a címzettje, a BME Schönherz Zoltán Kollégiumának 1413-as szobájában megbúvó, 386-os típusú gépen futó Slackware Linuxos szerveremre kíváncsiságból letöltöttem néhány akkoriban elérhető mudlibet.
Pár kezdeti próbálkozás és tapasztalatszerzés után az alapító tagokkal (Brutal, Kenau és Pala) úgy döntöttünk, hogy az akkor még publikus Nightmare mudlib 3.2.2-es verziójából - csupán saját magunk szórakoztatására - egy új mudot hozunk létre, melyet akkor ideiglenesen BrutalMUD névre kereszteltem. A játék alapításának időpontját hivatalosan 1996. április 29-ére tettük, ekkorra sikerült ugyanis a libet olyan állapotba hozni, hogy az első megalkotott karakternek a filerendszerben is maradtak nyomai. Ezután gőzerővel megindult az akkor még teljesen angol nyelvű lib magyarítása, és az alapterületek elkészítése. A projecthez nem sokkal később csatlakozott Jessy, akinek javaslatára a játék harcrendszerét D&D stílusú alapokra helyeztük.
Meglepetésünkre már ebben a kezdeti stádiumban megjelentek a játékban az első játékosok, akiknek észrevételei sokat lendítettek a játszhatóság, és a kezelői parancsok terén. Ekkoriban szembesültünk azzal a problémával, hogy a játékot illendően el kellene nevezni, így erre pályázatot hirdettünk meg, és a számos ötlet közül a Pala által megálmodott Brutália fantázianév mellett döntöttünk.
Időközben a fejlesztői gárda néhány új, és lelkes wizarddal gyarapodott (Alec, Csak, Freddie, Gyagyás, Lujoe, Juszuf, Magix, Orion, Rodar, Sharky, Sindbad, Zweiblumen, és a többiek, akiket kifelejtettem), így a megfelelő számú terület, és küldetés elérése, valamint a szerver gondok megoldása után ez a semmiből váratlanul felbukkanó kis mud - Brutália első verziója - a `96 őszén történő nyitást követően hamarosan jónéhány, a magyar nyelvű mudok világában akkoriban még újdonságnak számító feature-rel (D&D stílusú harcrendszer, 16 játszható osztály, csaknem 100 varázslat, multiklassz, újjászületés) örvendeztette meg a nagyközönséget.
 
BrutaL
Az utolsó fergeteges KGB buli Palánál Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
Élménybeszámoló egy felvonásban
Helyszín: Budapest, XI. és XXII. ker.
Időpont: 2000. tavasza, ha jól emlékszem
Szereplők: Brutal, Csilla, Happie, Magix, Pala, Virus, a KGB klán jelenlévő tagjai
 
Este: quake, vagy valami hasonló, aktív melegítés, utazás Palához
Éjszaka: megérkezés, Happie, Pala és a jelenlévő ismeretlen arcok üdvözlése, sör, bor, tequila aktív, szemléletes módon történő fogyasztása, társalgás
Hajnal: elbúcsúzás, taxi, kényszermegállás félúton kézifékkel, megkönnyebbülés, hazaérés, ismételt megkönnyebbülés
Másnap: másnap, tények realizálása
 
A tények:
 • A buli végetért.
 • Amibe a számat törölgettem, nem a konyharuha, hanem a felmosórongy volt.
 • Magix ezernyi apró darabra törte Pala antik csillárját, miközben heves kézmozdulatokkal szemléltette, hogyan kell Elite-on terrorweave-vel Henriettát ölni.
 •  
  BrutaL
  A második alapítás Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  A következő írásban Brutália II. történetét próbálom összefoglalni a kezdetektől a nyitásig, legalábbis amennyire én emlékszem a dolgokból.
  Számomra a történet ott kezdődött, amikor 1998 januárjában megalkottam az első karakteremet Brutálián. Már ekkor terjedt a hír, hogy várható Brutália egy következő verziója, amit akkor alfának hívtak. Telt-múlt az idő, az alfa továbbra is csak elbeszélésekben létezett. Számomra... ugyanis, mint később megtudtam, valóban készült az új verzió, ami azonban misztikus módón szinte teljesen elveszett.
  De térjünk vissza 1999-be... az akkori wizardok, látva az mud probálmáit, komolyan felvetették az új mud ötletét. Június végén aztán, meg is született az alfa - ami akkor, a nevét kivéve, teljesen megegyezett Brutáliával (amit bétaként emlegettünk).
  Az első idők lelkesedése hamar alábbhagyott, az igazán aktív wizardok (Andrey, Helm, Mithrilke és én) szűk kört alkottak. A legnagyobb problémának e kevés wizard számára a megfelelő mennyiségű terület előállítása mutatkozott. Az év végén megszületett a BreD, ami a későbbiekben egyfajta megoldást jelentett a területek hiányának problémájára. A területszerkesztő révén új, lelkes wizardokkal gyarapodott a társaság (pl. Savior, Wolfbane, stb...). 2000-ben és 2001-ben változatos intenzitással folytatotódott a játék fejlesztése. Kétszer volt nyílt tesztidőszak, ezek némi lendületet adtak a munkának, nameg az, hogy Brutal újra belevetett magát a kódolás örömeibe. :)
  2001 decemberében aztán több, mint egy hónapra szerver nélkül maradtunk és ez bizonyos változásokat indított meg. Megszűnt Brutalia (béta) és helyette Bastard névvel új mud indult, így a következő fél évben nem volt Brutalia nevű játszható mud. Amint újraindult a szerver kinyitottunk egy hétvégen tesztre... hosszú hétvége lett. :) Ekkor felgyorsultak a dolgok, minél előbb játszható formába szerettük volna hozni a mudot.
  Végül majdnem három év fejlesztőmunka után, 2002. május 26-án kinyitott Brutalia II.
   
  Pavel
  A szakadás Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  -= avagy Bastard vs. Brutália =-
   
  Tény, hogy Brutália fejlesztögárdája a 2001/2002-es évek fordulóján - látszólag váratlanul - két részre szakadt, és a játék régi verziójából Bastard néven egy új mud született. Ezt követöen többen megkerdezték tölünk, hogy miért volt szükség a kóder-csapat megosztására, miért nem koncentráltuk inkább eröinket egyetlen mud fejlesztésére, hogy így aztán a játékosok igényeit minél jobban kielégíthessük. Jómagam is gyakran eltöprengtem hasonló kérdéseken, és most itt röviden összefoglalom az okokat, és háttereket - ahogy én látom öket.
  Elöször is tisztáznunk kell, hogy a Bastard megalapulása nem egy szeszélyes, pillanatnyi elhatározás eredménye, hanem egy hosszú, konfliktusokkal teli és zsákutcába vezetö folyamat egyetlen ésszerűnek látszó megoldása volt. Az új Brutália verzió fejlesztésének kezdetén ugyanis az volt a koncepció, hogy az új verzió nyitásakor a régit megszüntetjük, forráskódját pedig publikussá tesszük. Azonban az új verzió fejlesztése alatt a közben aranykorát élö régi verzió javítgatására, fejlesztésére, felügyeletére is óhatatlanul szükség volt.
  A fejlesztöcsapat megoszlása gyakorlatilag már ekkor elkezdedödött, hiszen voltak, akik az egyik, voltak akik a másik verzión tevékenykedtek aktívan. Ráadásul az új verzió fejlesztése a vártnál jóval hosszabban elhúzódott, és közben a régi verzió is sokat fejlödött, az ottani aktív alkotók többéves munkájának eredményeképpen. A 2001-es év derekán már tisztán látszott, hogy a kezdeti elgondolás - a régi verzió megszüntetése - nem lesz tartható, hiszen azzal nem kevés kóder hajnalokba nyúló fejlesztömunkája vált volna semmivé, ráadásul a korai tesztek alatt az új verzió nem túl pozitív fogadtatása is ezt a szemléletet erösítette.
  Rengeteg töprengést szült az a probléma, hogy a játék két verzióját miképpen üzemeltessük majd párhuzamosan az új verzió elkészülte után, s közben a megosztottság egyre erösebb jeleit mutató fejlesztögárdában - a mindkét féllel máig jó viszonyban lévö, és akkoriban összekötö kapocsként szolgáló wizardok eröfeszítéseinek ellenére - személyes ellentétek is felmerültek. Számomra mindig is fontos volt, hogy a játékba belépve ne az egymásra acsarkodó wizardok hordája (költöi kép, senki ne vegye sértésnek) fogadjon, s mivel az ellentétek feloldhatatlannak tűntek, az egyetlen lehetséges megoldásnak az látszott, ha az új verzió nyitása után a két verzió egymástól teljesen elszakadva - mint két független mud - üzemel tovább.
  A 2001-es év végén a tartósan fennálló szerverproblémák aztán arra ösztönözték a régi verzióban érdekelt fejlesztöi csoportot, hogy lépjenek, s Paplan személyes közbenjárásával elkérték, és megkapták az öregektöl Brutália régi verziójának kódjait, melyet - kérésünknek eleget téve - új névre keresztelve helyeztek üzembe, s így gyakorlatilag egy új mudot alapítottak.
   
  BrutaL
  "Brutália megnyílt!" Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  "Brutália megnyílt!" - ez volt olvasható a tagline-ban 2002. május 26-án kora hajnalban, legalábbis azon kevesek számára, akik a szerverünk hálózatát érintõ technikai problémák ellenére el tudták érni a játékot. Én nem tartoztam ezen szerencsések közé, így hát szokásomtól eltéröen korán aludni tértem, hogy másnap, ha Isten, és a technika ördöge is úgy akarja, minél korábban megalkothassam játékos karakteremet.
  Jó volt egyike lenni azoknak az inkognitóba burkolódzó wizardoknak, akik a játékosok közé vegyülve felszabadultan játszottak, s bizony nem hittem volna, hogy egy mud, melynek fejlesztésében magam is részt vettem, valaha is hasonló játékélményt tudjon nyújtani számomra, mint a Bard's Tales, az Ultima sorozat, a Baldur's Gate, avagy az Elite mud annak idején, de így történt. Sohasem felejtem el azt a napot, mikor Wolfbane-nel és Gandalffal a kihívást, a kalandot keresve - játékos karaktereinkkel - megvetettük lábunkat a gnómok tárnáiban, és elõször dacoltunk Gulfen és Erkanda haragjával.
  Pedig hát csupán pár héttel elõbb szinte vérre menõ vitákat folytattunk arról, hogy a nyitás idõpontját halogassuk-e tovább, avagy a nyitásra tervezett készültségi állapotból mondjunk-e le némely kevésbé szükségesnek ítélt funkcióról (klánrendszer végleges kódja, küldetések). Az idõ sürgetett minket, hiszen lassan fél év is eltelt a Bastard megalapulása, azaz a régi Brutália megszûnése óta, és - habár február körül megnyitottuk a játékot ideiglenesen egy hétvégére, amely hétvége valamely különös idõcsapda következtében egészen májusig tartott - ezen fél év alatt nem volt olyan, a játékosok számára hivatalosan is nyitva álló mud, amelyet Brutáliának hívtak.
  Érthetõ tehát, hogy végül a minél elõbbi nyitás mellett döntöttünk, szerencsére, hiszen bebizonyosodott, hogy a nyilvánvaló hiányosságok ellenére érdemes volt a játékot megnyitni. A nyitás elõtti hetek, hónapok hangulatát idézi a következõ, 2002. júliusában lezajlott beszélgetés, melyet emlékezetbõl - így valószínûleg pontatlanul - idézek:
   " Falc <cre> alma
  Falc <cre> mizújs errefelé?
  Brutal <cre> tunnyadás van...
  Falc <cre> azt látom :)
  Brutal <cre> már nincs meg az a nyitás elõtti lázas-kapkodásos hangulat, amikor mindenki legalább 3-4 .c file-t editált egyszerre :]
  Falc <cre> :)
  Savior <cre> ja, ha nem nyitunk, már háromszor ekkora lenne a lib :)
  Brutal <cre> :]
  Falc <cre> :)"
    
   
  BrutaL
  Tagline válogatás a nyitás elõtti idõkbõl Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  *** Figyelem! ***
  Az alábbi rész a szövegkörnyezet pontos ismeretének hiányában esetleg trágárnak tűnő szavakat, kifejezéseket tartalmaz, ezért megtekintése 18 év alatt szigorúan csak szülői felügyelet mellett ajánlott. :]
  2002. febr. 9.   23:38   Pavel <cre> a nõk tiszta hüjék. erre már én is rájöttem :)
  2002. febr. 14.  08:42   Hass, alkoss, gyarapíts - és ne felejts el gumit használni.
  2002. febr. 14.  09:23   Az igazi wiz már belépéskor idle.
  2002. febr. 14.  16:02   ...s mikor megúnjuk, kikommentezzük a hibás részt, oszt` reboot :]
  2002. febr. 15.  00:46   Firestorm mondja: nálunk nem volt balance. Ott én voltam a Balance daemon. :)
  2002. febr. 19.  15:55   Gandalf <arch> induláskor banisholom az összes LOTRos nevet, ok?:)
  2002. febr. 21.  16:40   Ha lefagy tõle a mud, ám legyen :) - Pavel
  2002. febr. 23.  22:50   Neo üzeni: nem futtathatnék nálad egy progit a szervereden? :)
  2002. febr. 24.  22:27   Pavel: hmm kimegyek wc-re, közben kitalálok neked egy jó feladatot (Wolfbane arch vizsgája)
  2002. febr. 25.  16:27   Uwel válaszolja: Képzeld, tegnap este azt álmodtam, hogy leapproválták a terkóm :)
  2002. febr. 26.  18:11   Firestorm: Ha én vagyok erre a legalkalmasabb a cégnél, akkor nagy gáz van :)
  2002. febr. 26.  21:56   Savior <cre> nem lesz hasrapacsi rid :)
  2002. febr. 28.  12:31   Hát bazz`, te akkora pöcs vagy, hogy ts-el kell írni!
  2002. febr. 28.  19:41   Earth to earth, ashes to ashes, and dust to dust...
  2002. márc. 1.   22:34   Lehet, hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van.
  2002. márc. 1.   22:48   A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert.
  2002. márc. 2.   01:56   Nika vár mindenkit a 69 klubba! Buli van!
  2002. márc. 2.   23:41   "A nõkhöz nem kell ész, csak egó!" -Arisztotelész-
  2002. márc. 4.   15:37   Pavel <cre> na, és hogy essek neki a csajoknak?
  2002. márc. 4.   16:32   ...bullshit infó meg csak reklám targetinghez kell, sz`al nem kell megadni...
  2002. márc. 4.   17:12   Fix <duma> a bankban el lehet helyezni pénzt?
  2002. márc. 5.   01:32   Wolfbane <arch> és hosszú a promptom :)
  2002. márc. 6.   21:49   Savior <arch> nah, majd holnap felnégyelem a bugokat
  2002. márc. 7.   12:45   "Néma gyereknek az anyja sem látja a fától az erdõt."
  2002. márc. 7.   20:21   Fireant jelszava ==> Pavel <duma> szerintem: igetpavelagirl
  2002. márc. 7.   21:50   Próbálok hétvégére csajt szerezni Egerszegen, de kevés van. - Pavel
  2002. márc. 8.   12:47   [AFK] Andrey is currently: [X]Here [ ]Not here
  2002. márc. 8.   18:13   Savior <debug> /realms/savior/kemence/ -- válassz egy file-t
  2002. márc. 8.   23:31   Pavel <cre> elsõ lépés lenne, hogy mutatsz magadról képet ;)
  2002. márc. 9.   01:15   Savior <elder> na jó theo te keveset mudozol, te szép vagy :)
  2002. márc. 9.   18:30   "Kicsit idegesít, hogy ideges vagyok attól, hogy ideges vagy."
  2002. márc. 9.   22:22   "Rakd meg, es uralkodj!" - ismeretlen filozófus
  2002. márc. 9.   23:02   Kevin <app> kezdõdnek a szexfilmek, azokat könnyebb approválni o-)
  2002. márc. 10.  20:05   Wolfbane <gyuru> ha baj lenne, nem lennél már a feleségem :)
  2002. márc. 11.  22:14   Gandalf <arch> Brutália - Mert megérdemlem
  2002. márc. 13.  15:21   "Összecsukható esernyõmet kinyithatóra cserélném."
  2002. márc. 14.  20:36   [Anah] <cre> bocs, én law leszek :)
  2002. márc. 15.  16:17   Gandalf <cre> tevém megtanult felállni, most akkor lesznek kis tevéi?
  2002. márc. 15.  16:21   WeLoveTeveFarm ==> Gandalf <cre> megdughatom ha megtanult felállni? :)
  2002. márc. 19.  10:18   ...kétezer négyzetkilóméternyi fenyõt és medvét tett a földdel egyenlõve...
  2002. márc. 19.  20:57   Brutal <cre> amióta Pavel nem beszél a nõügyeirõl, egy tagline-ra se fussa
  2002. márc. 20.  16:16   Pavel <cre> tomor, allit GRAFIKA ki, én csak aztán megyek ölni :)
  2002. márc. 20.  19:22   Ittam sört, megyek zabálni, aztán eldöntöm hogy tanulok-e. - Kevin
  2002. márc. 20.  20:12   [Muki] <cre> En jó law lennék, ma se írtam fel senkit :D
  2002. márc. 20.  21:42   Wolfbane <cre> jobb, mint az ipari vazelin, mi? :)
  2002. márc. 21.  11:56   Happie <duma> súgót olvasok, és akkora jó dolgok vannak benne
  2002. márc. 21.  19:18   Brutal <cre> ne kódojjatok!
  2002. márc. 22.  20:36   Wolfbane <cre> Pavel persze ijenkor csajozik :)
  2002. márc. 22.  21:48   Wolfbane <cre> Pavel mit mosolyox, mint akit baszni visznek? :)
  2002. márc. 23.  20:16   Pavel <cre> nekem is ki kéne menni egy kis tejért :)
  2002. márc. 24.  01:27   "Életemben csak egyszer nem voltam másnapos: a születésem napján."
  2002. márc. 26.  22:47   Megtelt a vinyó = fél óránként crashelünk...
  2002. márc. 27.  01:36   nah, megin` van egy kis hely a vinyón...
  2002. márc. 27.  10:02   Nem mindegy, hogy mire fekszel: nedves kõre, vagy kedves nõre...
  2002. márc. 28.  03:20   Services <remote> Paplan rkiket kért a Bastard mudról.
  2002. márc. 29.  20:02   Anah <cre> szeretünk itt lenni (fizetett hirdetés)
  2002. márc. 30.  19:17   Pavel <elder> majd az elsõ csaj után nyithatunk ;)
  2002. márc. 31.  17:23   Pavel <app> ti csak approváljatok, én csetelek :)
  2002. ápr.  1.   22:18   Már a jogosulatlan belépés is bûncselekménynek számít.
  2002. ápr.  7.   21:10   Pavel <cre> juteszembe, most akkor én vagyok a fõgeci? :)
  2002. ápr.  8.   20:43   [Firestorm] <elder> Anah válaszolja: :) inkább maradok facér
  2002. ápr.  8.   22:30   Ha kérnek tõled fáklyát, mondjad nekik, hogy Fuck Ya!
  2002. ápr.  8.   23:15   Gandalf <cre> szûz vagyok
  2002. ápr.  10.  16:35   Csend, Rend, Nyugalom ...
  2002. ápr.  11.  02:30   Ahogy vesszük, A feleségem szerencsés, én meg nõs vagyok.
  2002. ápr.  14.  19:54   Rid vagy banish, ez itt a kérdés! (Shakespeare után szabadon)
  2002. ápr.  15.  18:46   Pavel <foci> de legalább lerúgtam egy idõre a geccit közben :)
  2002. ápr.  21.  18:43   Pavel <cre> ...kapok majd egy csokit, a srác meg jól megdugta a csajt... :)
  2002. ápr.  22.  17:05   Az angyalokat ki öltözteti?
  2002. ápr.  22.  18:05   Gandalf megváltoztatta a tagline-t: "Tyrael, irj nekem levelet :P G." (tudunk mi ám ötletesen is kommunikálni - a szerk.)
  2002. ápr.  22.  22:44   Nekünk ekkora: [-------------------------------------------------> ] 99%
  2002. ápr.  25.  14:57   A kód nem hisztizik, de megdugni sem lehet!
  2002. ápr.  27.  01:11   Nem megy a kódolás? Már megint crashelt a mud miattad? Igyá' egy sört!
  2002. ápr.  28.  01:27   We have brown ingquza, silk ingquza, sexy ingquza... Come 'n join us!
  2002. máj.  2.   18:35   - Nagymama miért olyan nagy az arcod?
  - Mert Debian-t használok.
  2002. máj.  3.   21:45   Pavel <arch> Brutal, te nem vagy ebben benne, Savior ért hozzá :)
  2002. máj.  6.   10:19   Freddie <cre> jéééé, Helm bácsi, végre valakit hagyjál-ra tettél?
  2002. máj.  9.   19:23   Savior <cre> imádom magam :)
  2002. máj.  9.   19:43   Sagal próbálkozik, Killerz zöldfülû, Wolfbane 55 Ma/Cs/O'
  2002. máj.  10.  12:24   Connecting.. 212 new messages. Randomly deleting 90% of messages.
  2002. máj.  11.  23:34   Tarzan lenni erõs.. csinálni másik lyuk.
  2002. máj.  14.  19:25   Your DreamDate: Pavel
  2002. máj.  15.  19:49   Fájdalommal közöljük, hogy Pavel immáron foglalt. De van húga! :)
  2002. máj.  15.  20:43   And the band of sexy, blond cheerleaders scream: PAVEL!!!
  2002. máj.  16.  15:26   Hárman is képesek titkot tartani, ha közülük legalább ketten halottak.
  2002. máj.  17.  00:23   Pavel <gs> én a nagy lyukak mellett vagyok ;0
  2002. máj.  17.  18:39   Helm <cre> ...nem lehet mindenki Pavel-kaliberû szexisten
  2002. máj.  20.  16:55   Wolfbane <cre> de ha feláll, akkó` vagyok 88 is :)
  2002. máj.  21.  21:41   Pavel: A héten nyitunk. Asszem...
  2002. máj.  21.  23:04   [ ] A héten nyitunk.
  [X] Vettem 2 rekesz sört.
  [X] Rozi beadta a derekát.
  2002. máj.  22.  21:40   Pavel <gs> picit elmegyek hamarosan, megjött a barátnõm
  2002. máj.  23.  19:04   Muki üzeni: Muki vagyok én, nem hüje... :D
  2002. máj.  24.  14:23   Heaven must be missin' an angel baby!
  2002. máj.  24.  15:15   Wolfbane üzeni: ejej Brutal :) bastardról lopni mosolyt :)
  2002. máj.  24.  19:14   Pavel <gs> húgom idejön. ránéz a képernyõre. rámutat: ni, bent van a Wolfbane.
  2002. máj.  25.  20:24   Heti Hetes után nyitunk! Jó szórakozást! Ui.: Ja, törölve lesztek! :)
  2002. máj.  26.  01:47   Brutália megnyílt!
  2002. évi nyári tagline kollekciónk Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  2002. jún.  1.   22:30   Pavel <duma> csak egyszer voltam férjnél, de az félreértés volt :)
  2002. jún.  1.   23:19   Pavel <haboru> na a húzogatással végeztem
  2002. jún.  3.   18:47   Pavel <arch> gondolod, ha jól néz ki, nem az esetem? :)
  2002. jún.  9.   16:00   Parazita megpróbálja bekötözni sebedet, de sikerül neki.
  2002. jún.  9.   19:17   Pavel <cre> és leszarom, ha nem tetszik nektek :)
  2002. jún.  9.   22:34   Cambria mondja: nem mindegyik mud jó, de ez az :)
  2002. jún.  10.  14:37   Pavel <cre> mert sokan a neten találják meg a mudot
  2002. jún.  10.  14:52   Fantom <duma> hogy kell triggerelni?
  2002. jún.  10.  17:54   A hangulat itt legalább jó, és meg is fogom tartani, max zsarnokként :D
  2002. jún.  11.  16:56   Isten meg fog nekem bocsátani, neki az a dolga. - Heine
  2002. jún.  13.  17:55   Helm: szerencsére Isten, mint olyan, nem case-sensitive...
  2002. jún.  13.  22:54   nem értem a taglinet... én sem, de Helmnek el ne áruljátok, hogy nem értitek :]
  2002. jún.  14.  10:13   Te, azért lassítják a képet, mert a Knézy már öreg?
  2002. jún.  16.  21:53   ha nem lesz net, nekem is szereznem kell egy puncit ;) (sponsored? by Matav)
  2002. jún.  20.  13:45   Fra <vita> nem lesz kalapácsmûvész kaszt? :)
  2002. jún.  20.  22:32   Zeiss <Kõ egy csapat info> engem ne védjen egy tündér :)
  2002. jún.  27.  18:44   Aic <tanulas helyett:) info> közben tanulok :)
  2002. jún.  30.  21:24   Mikael <duma> télleg meghúzhatná vki
  2002. júl.  2.   11:07   Tigre válaszolja: Gandit sem az eszéért szeretjük, úgy látom :)
  2002. júl.  3.   23:51   Csajozós duma: Hé, bébi, kinn áll a 600-as merdzsóm, van neted? (sponsored? by Matav)
  2002. júl.  5.   20:53   Umi azt mondta: te egy igazán nagyon aranyos és türelmes wiz vagy
  2002. júl.  6.   13:43   http://ma.dugas.lesz.nem.estimese.hu/
  2002. júl.  8.   19:58   nincs a brutálon olyan klinika, ahol belõlem 20-as karizmát csinálnak :)
  2002. júl.  8.   21:31   Vallinga válaszolja: elteszem a zsebhoki képtáramba :))))))))
  2002. júl.  9.   19:14   Savior <cre> kezdõdik a fireant show :)
  2002. júl.  10.  00:41   Pavel <cre> csaj aszonta, töröljem a pornó videókat a gépemrõl :)
  2002. júl.  10.  00:54   Pavel <cre> a kemény dolog tetszett neki :)
  2002. júl.  11.  20:50   Nyomanah <haboru> tényleg köcsög dolog ez a vakság :)
  2002. júl.  11.  22:26   Fury üzeni: télleg, wizjelentkezésnél meg kell adni, hogy macho vagy sexidol akarok lenni? :)
  2002. júl.  11.  22:47   Faji képzettségei: növelt sebzés, keménység, ütés.
  2002. júl.  17.  20:22   Scarab <duma> Wolf, már mijóta itt vagy, és még mindig nincs új tagline? Uborkaszezon van, vagy mi? :)
  2002. júl.  17.  20:33   Firestorm <cre> Hogy mondanád angolul, hogy egy group policy lett elfogadva?
  Savior <cre> mond azt, hogy fuck your mother vagy valami ijesmit :)
  2002. júl.  17.  22:13   Csilla üzeni: sz'ted baj, ha én abban bízok, hogy nem kapsz vacsorát? :P
  2002. júl.  18.  20:17   E=mc2 - kiáltja Nathan, és az egész csapata fellelkesedik a bátorságán.
  2002. júl.  22.  20:49   Ui.: a strassbourgi romák itt is felbukkantak, a Notre Dame-nál kergetnek.
  2002. júl.  24.  13:11   Fury üzeni: még mindig hülye a titud :P
  Fury válaszolja: de amúgy csõ :)
  2002. júl.  24.  13:13   Fury válaszolja: de ha ebbõl is tagline lesz, megöllek :)
  2002. júl.  24.  16:01   Akemi üzeni: tenni úgysem lehet ellene, inkább öngyilkos lettem, és keresek más elfoglaltságot
  2002. júl.  25.  18:41   Libuska <duma> Vaily nem szõrös, Vaily édes, aranyos, jóképû fickó
  2002. júl.  27.  15:24   Hintix <duma> 7d1 mit jelent?
  Savior <duma> hetet kell dobni egy oldalú kockával
  2002. júl.  31.  19:27   Pavel <gs> tök kihalt az egyetem ilyenkor. óvszert bekészítem :)
  2002. júl.  31.  23:24   Firestorm <cre> halál csati tetszik. Épp most öltem meg egy playert. :)
  2002. aug.  5.   01:15   Szeretném kérni a Vtechtõl az Éjfél után címû számot a dialuposoknak. (sponsored? by Matav)
  2002. aug.  8.   00:07   Any lick? erm....luck?
  2002. aug.  12.  19:29   Savior <cre> már a harmadik viagrás emailt kapom, ezek sejtenek valamit...
  2002. aug.  13.  11:42   Benkandris <duma> de te ezt nem tudhatod... akit bölcsiben megvágtak gyurmából meg dömperbõl... :))
  2002. aug.  13.  20:05   Név nélkül: képzeld, megrontottam megint egy nõt... jön ma brutálra :))
  2002. aug.  14.  18:39   Brutal <duma> na' lépek, meglesem asszony bepakolta-e már a sört a hûtõbe, satöbbi, pa' :]
  2002. aug.  15.  14:16   Brutal <cre> Fireant@Bastard üzeni: szia
  Gandalf <cre> "Nem veszünk semmit"
  2002. aug.  17.  22:31   Az amerikai statisztikák szerint a disznók 1 óra 30 percig élveznek! Ezek után senki ne mondja nekem, hogy a férfiak disznók!
  2002. aug.  18.  23:29   Brutália II - A Mud, ahol a playerek több mint 10%-a hölgy
  2002. aug.  19.  16:21   We must remember that tomorrow comes after the dark, and u'll be always in my heart, unconditional love.
  2002. aug.  21.  11:40   Sonja <duma> Ahelyett, hogy örülnél, hogy teccik a mud :)
  2002. aug.  21.  22:38   Scarab mondja: Kell a tömegszex, na :)
  2002. aug.  21.  23:06   Bruhihi <grat> Megsuhintod fegyvered, és levágod Szobalány-t.:)
  Chlovia <grat> az semmi, én agyoncsaptam a farkammal a fõmestert:)
  2002. aug.  21.  23:49   Services <remote> Bastard rkiket kért az ElveszettVilag mudról.
  2002. aug.  22.  15:08   Magix <cre> szeggyétek le az unalias aliasomat :PPP
  2002. aug.  22.  20:16   Butuska <bug> nézd má' ijen csati is van? :P
  2002. aug.  22.  20:49   [Kevin] <duma> Úgy rúgsz, mint ahogy mások nyalnak :)
  2002. aug.  24.  01:47   Brutal <cre> hmmm, 69-rõl már hallottam, de 4D-rõl még nem :]
  2002. aug.  24.  03:42   Reia <duma> Ti Pavellel gondoltok a dugásra is, vagy csak a szexre ? :)
  2002. aug.  25.  14:11   A zsufolt temeto miatt tilos meghalni
  2002. aug.  25.  18:41   Destor <duma> Chlovia, ha majd tanar'rival leszek, bekaphatod a farkam :PPPP
  2002. aug.  25.  20:11   Psycho uzeni: szivasd meg Johnyt, olyan jo nezni :)
  2002. aug.  25.  20:57   Destor <elit> oh yeah, kave es cigi rulez:) olyan mint egy jo dugas :P
  2002. aug.  25.  22:54   Kevin <grat> Kiraly, a bentlevo nok 60% velem csapatol :))
  2002. aug.  26.  13:16   Windigo <duma> tiszta huje vagyok?
  2002. aug.  26.  19:49   Kicsit megeheztem. Kikisernel a varosba? A masik lehetoseg az hogy itt hagylak. Fogolykent... Ezt inkabb nem tennem. Semmi ketseg, megtalalnad a modjat hogy megszokj, es ekozben osszetornel nehany targyat. Nem szivesen valnek meg az antik holmijaimtol... Te, kedvesem potolhato vagy. A targyaim nem azok, ilyen egyszeru.
  2002. aug.  27.  00:11   Pavel <gs> ugy nem lehet tanulni, hogy az ember a szexre gondol :)
  2002. aug.  27.  11:41   Wolfbane megvaltoztatta a tagline-t: "Bruhihi uzeni: azt hittem te semmit sem csinalsz :)"
  2002. aug.  27.  17:48   Savior <gs> az varazsolja eloszor, akinek jobb a vonala, szoval a gazdagabbak, es ez igy van rendjen
  2002. aug.  27.  22:26   Hajdu B.: ...szoglet lesz vagy gool... *par masodperc* .. ket optimista megjegyzes volt.
  2002. aug.  28.  16:08   Arbiter <grat> Vizelemental teste meggyullad es langolni kezd.
  2002. aug.  25.  22:54   Savior <cre> egyebkent nemitva nem lehet tanulni es tulajdonsagot fejleszteni :)
  2002. aug.  28.  23:19   gyerekeket kerdeztek meg mi a szerelem: "A szerelem az, amikor a mamam tudja a papamrol, hogy budos es kover, megis azt mondja, hogy jobban nez ki, mint Robert Redford."
  2002. aug.  29.  01:37   Scarab <duma> Na, sok kiehezett kan, tunes szexelni, nem itt kielni mudon :P
  [Scarab] <duma> Gandalf, en nem a mudon fogom kielni :P :)
  Gandalf <duma> offline mud ;P
  [Scarab] <duma> Megverem, ha legkozelebb latom, ez tuti
  Gandalf <duma> kesleltetett orgazmus? :P
  2002. aug.  29.  23:31   Scarab <duma> Engem ugyse tilt le, en no vagyok :))
  2002. aug.  30.  04:18   Hakuna mondja: mer 3 lany per fo alatt en nem grupenelek :)
  2002. aug.  30.  18:05   Mentor csoport akcioban:
  Tyrael reszere valaszolod: En elegedett vagyok a jelenlegi wizgardaval, es nem tervezek valtoztatasokat
  2002. aug.  31.  23:58   Wolfbane <cre> hm fene, nem kene ijen nepszerunek lennem
  2002. évi õszi tagline kollekciónk Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  2002. szep. 1.   03:40   Dragam, mit szolnal egy 68-azashoz? 68? Az mijen? Te lesz*psz, en meg jovok neked eggyel :)
  2002. szep. 1.   10:11   Fury <duma> Bruhihi uzeni: szia, mi ugye jo baratok vagyunk? :))))
  2002. szep. 2.   16:41   Tyrael uzeni: te vagy a legjokepubb, legaranyosabb, legokosabb pasas, akit valaha lattam ;)
  2002. szep. 2.   16:42   Tyrael uzeni: olcson szopok ;)
  2002. szep. 2.   17:21   Paplan@Bastard <hip> tyrel: faradt vagyok torleshez, ipcimletiltashoz
  2002. szep. 2.   18:11   Tyrael <duma> miert? anno, amikor ez a mud nyilt, en leptem be mindenhova hirdetni, hogy nyitas van! ;))
  2002. szep. 2.   18:14   Tyrael <duma> Wolfi, ez miert van taglineban? :)
  2002. szep. 2.   18:15   Tyrael <duma> hat ezt mar tenyleg nem kene berakni! ;)
  2002. szep. 2.   20:53   Scarab mondja: Tulsagosan szeretlek benneteket itt :)
  2002. szep. 2.   22:48   Gaius <vita> 32 oras jatekidovel meg mindig nem voltam tagline
  2002. szep. 2.   22:49   ...a fiatal - es gyakran meggondolatlan - Ghand 'al Fain herceg ...
  2002. szep. 2.   22:55   Fury valaszolja: amugy a nyalizos resz az volt hogy megsirattuk a halalod :P
  2002. szep. 2.   23:08   Lhorien <duma> utalom ezt az amerikai kocsogot, megint rameresztett harom prince demont
  Lhorien <duma> wrong task
  2002. szep. 2.   23:09   Csilla <duma> brutal pliz csinalj velem vmit :P
  2002. szep. 3.   18:40   [99 No/Fa/Lo] Pavel is an angel
  2002. szep. 3.   19:10   Hakuna <kamu> ma a reggeli merevedes a hatamba allt bele...
  2002. szep. 3.   19:41   Pavel <elit> a tesomra palyazok meg kuldjenek kepet :)
  2002. szep. 3.   20:10   Chlovia elmormolja a 'Halal szava' varazslatot.
  Gyemantborod visszaveri Chlovia varazslatat!
  Chlovia engedelmeskedik a Halal Szavanak.
  2002. szep. 3.   13:45   Scarab valaszolja: De ha ez a Farao normalis, akkor vegigmegyek negykezlab a lanchidon
  2002. szep. 4.   22:42   Bruhihi <duma> Wolfbane neked mar ovodaban is Tagline volt a jeled?
  2002. szep. 5.   02:28   [Destor] <duma> ropogosra sulok es akkor tuti jo ac-m lesz:)
  2002. szep. 5.   19:31   Law csoport akcioban: En vagyok apu okolbe szoritott keze, a multizas meg mindig tilos
  2002. szep. 5.   19:21   LawSys Logger: Xy nevevel kapcsolatos bejegyzesek 2002. Jun 12 (Szerda) 21:34:50 elzaras 140 orara Brutal altal [sajat keresre, hogy le tudjon erettsegizni]
  2002. szep. 5.   21:08   Scarab <duma> Bruhihi, te most Hq-t potolod dumacsatin? :)
  2002. szep. 6.   05:03   Helm <cre> hogy lehet ilyen koran felkelni? ez nem termeszetes, emberi dolog
  2002. szep. 7.   08:55   Sotetseg boritja el az egesz vilagot.
  Don erkezik.
  2002. szep. 7.   10:32   Bruhihi <kamu> ird be: kik szorgalmas alkotok
  2002. szep. 7.   13:05   [Kevin] <duma> Belolem nincs mit kivaltani, ezert nincs rolam tagline sose :)
  2002. szep. 7.   13:05   Bruhihi <kamu> nem haaat. Wolfi egy SZENT :DD
  2002. szep. 7.   13:08   Wolfbane <duma> engem sose vertek ki :)
  Scarab <duma> Nembaj, en leszek a masodik hamarosan :)
  2002. szep. 7.   19:52   Scarab mondja: Na, ha mar titok, amit kibeszelnek a hatam mogott, akkor megyek gyakni jol :)
  2002. szep. 7.   19:58   Klanalapitas Round 2: Scott <spqr> a bigbrothersbol lehet szedni otleteket? :)
  2002. szep. 7.   21:21   FUSSUNK!!! - kialtja Bruhihi es az egesz csapata fellelkesedik a batorsagan.
  2002. szep. 8.   15:37   Scarab <vita> Mentalis egeszsegem erdekeben asszem letiltom ezt a csatit :)
  2002. szep. 8.   15:56   Safe Sex Always! -> Benkandris <vita> tolem kaptal gombat :))
  2002. szep. 8.   16:24   Scarab <duma> Mi a baj a szexszel mar megint? :)
  2002. szep. 8.   16:28   Kevin <duma> Vaily egyatalan nem ferdehajlamu: megmondja, ha seggbe akar dugni!
  2002. szep. 8.   16:32   Saruman <duma> aaaa, gandalf bena :)))
  2002. szep. 8.   16:34   Scarab <duma> Nem mondok en mar semmit, mert ugyis szexet hoztok ki belole :P
  2002. szep. 8.   16:38   Csilla <duma> ez azt jelenti, hogy scarab = szeksz?
  2002. szep. 8.   16:45   Scarab <grat> Szeretunk, Wolfi :P
  2002. szep. 8.   17:29   Destor <spqr> barmit megteszek, csak ne tedd be
  2002. szep. 9.   16:42   Pavel <cre> telleg, kene csinalni dolgokat itten, nem? :)
  2002. szep. 9.   21:04   Wolfbane megvaltoztatta a tagline-t: "Rotan uzeni: Szia! Te ugyis szakerto vagy. Milyen volt a dugas a Bigbrotherben?"
  2002. szep. 9.   22:25   Nekem is megallt az eger a kezemben mikor meghallottam :)
  2002. szep. 9.   22:38   <vita> [Csilla] megoli, kerekbetori majd fel is negyeli Scarab ozvegysegenek targyat.
  2002. szep. 9.   23:00   Bruhihi uzeni: csak kevint akarom feltekennye tenni :)
  2002. szep. 9.   23:11   Bruhihi <haboru> Chlovia tudtam hogy durvan szereted
  2002. szep. 10.  22:19   No tagline today? Don't be so taglame! :)
  2002. szep. 10.  22:25   Vaily <grat> Brutal azert nem ad szajzarat, mert crossover cracket keresek, es ha talalok nemtok neki szolni :D
  2002. szep. 10.  23:15   Bruhihi a fuledbe suttog: NINCS RAJTAM BUGYI!!!!
  2002. szep. 11.  00:23   Bruhihi <duma> mijaza Private Gold?
  2002. szep. 11.  00:28   Wolfbane megvaltoztatta a taglinet: "Csilla uzeni: pa'pa' szivi :P"
  2002. szep. 11.  22:50   Bruhihi <kezdo> Bardoknak miert nincs olyan hangszer, hogy Ko'ristala'ny?
  2002. szep. 11.  22:58   Wintercrow <duma> hmm mennyi wizzel szexeltem odaat :) toroltek is erte :)
  2002. szep. 13.  01:27   Anniya <duma> Wolfbane mester, keverjen nekem egy Dzsinnt tonikkal.
  2002. szep. 13.  15:12   Bruhihi the Playmate of the Year
  2002. szep. 13.  15:17   Bruhihi <aukcio> Nah jo oszinten: Van egy bazi vastag konyvem. Az a cime, hogy Wolfbane-fele eletszemlelet. Na abbol idezgetek :)
  2002. szep. 13.  15:50   [Sigrass] <vita> Bruhihi: nem fog fajni :)
  2002. szep. 13.  16:30   Wolfbane <vita> odamentel eladonohoz megfogtad a mellet, ja ekkora kell pont
  2002. szep. 13.  18:05   Freya <aukcio> Tundereket nem nyomhatja senki rajtam kivul :)
  2002. szep. 13.  18:52   Spider <duma> gusztustalan, hogy csak illuziobol all a toke...
  2002. szep. 13.  23:33   Bruhihi <haboru> ejszakai war? sotetbe meg ugyse csinaltam soha :)
  2002. szep. 14.  01:45   Pavel <cre> evekig tangozott, mar lattam a csipomozgasat :)
  2002. szep. 14.  21:14   Scott <grat> 6. napja megy a windozom es meg nem omlott ossze :)
  2002. szep. 15.  01:47   Scarab uzeni: Meg egy finom furdo, meg egy kis szex :)
  2002. szep. 15.  01:51   Benkandris <duma> te sem Calgonnal a labad kozott mesz furdeni az is tuti :PP
  2002. szep. 16.  20:07   <kamu> Libuska szuz sulinetes, aki mukkani se mer
  2002. szep. 16.  20:13   Wolfbane <grat> mint Brutal hivatalos jogi kepviseloje tudatom veled Nudli hogy barmennyibe is kerul vissza fogjuk perelni Brutal mosolyat toled :)
  2002. szep. 16.  21:16   Csilla <grat> kiherelnikerekbetornifelnegyelni :)
  2002. szep. 16.  21:21   Kevin <grat> Moonlight: te voltal az, akit Csilla majdnem ramtukmalt? :)
  2002. szep. 18.  03:34   Melanie <duma> nah, itt a nagy elmenes-hullamban en is elmegyek most :)
  2002. szep. 18.  13:58   Firestorm <cre> Brutalia reality show - keresse a haboruistent :)
  2002. szep. 19.  22:55   Moonlight uzeni: most azt akarod, hogy spiderhez menjek ferjhez? :)
  2002. szep. 19.  23:31   Jelzes az InfoTech-rol: Your mud is banned from our intermud channels.
  2002. szep. 20.  16:57   Brutal <cre> Wolfi, allitok tagline-t, maradhat az egy ideig? kellene reklam a http://mud.lap.hu/ oldalnak... :]
  2002. szep. 21.  23:37   Wizardok tizparancsolata: 1) belep-afk-idle combo 0,4 masodperces szintido alatti begepelesenek elsajatitasa, valamint amennyiben munka van, azonnal idle-mode OFF-rol ON-ra allitando
  2002. szep. 21.  23:39   Wolfbane <duma> kibirtam 2 napig:)
  2002. szep. 23.  20:38   Savior <cre> miert mindig pesten van a wiztalalka? falun is lehetne, neznenk a teheneket meg ilyesmi :)
  2002. szep. 24.  11:22   [Magix] <cre> hoi! AFK
  2002. szep. 24.  13:48   Tyrael üzeni: szia, remortolni szeretnek
  2002. szep. 24.  17:02   Andrey <cre> ajald figyelmebe Brutaliat
  Pavel <cre> francokat :)
  Pavel <cre> marmint nem lany
  2002. szep. 24.  18:10   A teved sajnos meghalt. Miert nem torodtel vele rendesen?
  2002. szep. 24.  18:14   See Ankh Morpork and Die, They say... often in the same day
  2002. szep. 24.  19:07   Destor <elit> majd termeszetbe fizetsz... kimegyunk a bokor moge es adsz 10k aranyat
  2002. szep. 25.  15:05   Pavel <duma> en nem szeretnek szofit szivni, de egy szofi szivhatna engem :)
  2002. szep. 25.  19:10   Pavel <cre> mi a csunya ebben a kodban? :)
  Gandalf <cre> az egesz:)
  2002. szep. 25.  19:11   Saruman <duma> hali
  Gandalf <duma> mondtam hogy banishelni kene lotros neveket :D
  2002. szep. 26.  09:24   Don't worry. Anything we discuss is strictly between you, me and anyone else I tell.
  2002. szep. 27.  13:32   Lon <bug> miert cipelem magammal a hireket
  2002. szep. 27.  23:23   [Theo] <cre> Wolf, ugyse tucc senkit meggyôzni.. :)
  Wolfbane <cre> az lehet, marad a rid :)
  2002. szep. 30.  10:21   Squall <duma> valaki vedjen meg!
  Scarab <duma> Mortiz, nebancsd a sogorom, mert megharaplak
  Csilla <duma> ejj, ne bantsd ezt a marligyereket, mert csunyan fogok rad nezni!
  Squall <duma> koszi, marli angyalai :)
  2002. szep. 30.  14:05   Andrey <vita> en is piti bolti lopassal kezdtem...
  Gandalf <vita> es lett belole alfa :)
  2002. szep. 30.  19:33   Pavel <duma> ha van itt csaj, akit erdekel a kepem megmutatom, most szabad vagyok :)
  2002. okt.  1.   00:10   Felengedett a nagy ModemIsten? :)
  2002. okt.  1.   19:24   A felre kuldott szakitosmsek gyongye: kedves davidka! ez az utolso smsem volt szamodra, tul keveset rezgeted a telefonom, igy ez engem nem elegit ki, uj rezgetofiu utan nezek!
  2002. okt.  5.   02:16   Benkandris válaszolja: mi lenne ha minden war utan kapna Spider 10 perc szajzarat? :)
  2002. okt.  7.   00:28   Andrey <duma> muxik az, csak nem jo semmire
  2002. okt.  8.   14:49   Gandalf <cre> tok jo a kezem szaga, baratnom + cigi
  2002. okt.  8.   21:11   Wolfbane <cre> szerintem azondja majd hogy: OH YEAAAAAAAAH :)
  Savior <cre> csak ausztralul...
  2002. okt.  9.   23:18   Brutal <duma> en is szoktam olyat csinalni neha hogy irok magamnak levelet, de persze nem olvasom el, mer toom mit irtam, es akkor szolni szoktak, hogy van egy olvasatlan levelem :]
  2002. okt.  11.  21:12   Brutal <cre> na sor, kaja megveve, asszonyek videken, megirom a klankodot :]
  2002. okt.  12.  22:25   Scarab <vita> Wolfi, mit fizecc, hogy ne ugorjak rad? :P
  2002. okt.  12.  22:31   Brutal <vita> erdekes megfigyelest tapasztaltam: a sor jobban fogy, mint ahogy a klankod keszul :]
  2002. okt.  15.  00:53   Bruhihi <vita> szolj Brutalnak, hogy ne klankodot irjon, hanem kodolja le a szaporodast.
  2002. okt.  15.  11:58   Andrey <duma> szarok arra, ha nektek nem teccik :P
  2002. okt.  17.  09:31   Pavel <cre> annyit fogytam hogy a nadragomba ket no negy keze is beleferne :)
  2002. okt.  19.  14:49   Gandalf <cre> gladiatorviadal
  Brutal <cre> oroszlanokkal stb :]
  Wolfbane <cre> jaja betransoljuk Hakunat :)))
  2002. okt.  19.  21:06   Bruhihi <spqr> baze itt allok arena kozepen bilincsbe :)
  2002. okt.  19.  22:10   Bruhihi <grat> pedofil pap raugrott hugira, lespricceltem a vizsugarammal... ezt nem elte tul :)
  2002. okt.  20.  02:33   Pavel <cre> tolem nem kell felni... csak a csajoknak :)
  2002. okt.  20.  14:59   Brutal <clan> Ma'r 1500 so:ro:s a kla'nko'd :]
  2002. okt.  21.  02:04   Scarab valaszolja: Jeeeeezusom :)
  2002. okt.  21.  19:37   Kevin <cre> Eheti jotetemeny letudva.
  Gandalf <cre> megetetted a macskat?
  Kevin <cre> elmondtam egy playernek az elozo csatornanev parancsot :P
  Gandalf <cre> wow nem akarsz mentor lenni? :D
  2002. okt.  22.  21:48   Tao <grat> en csak a penzeert mentem hozza :)
  2002. okt.  22.  21:54   Scarab valaszolja: Kevin isten, es miota az, azota no szex :)
  2002. okt.  22.  21:59   Kevin <grat> A noi kaszt tul tapos, balance-t akarok!
  2002. okt.  23.  21:26   Moonlight <grat> Hmm... wolfi ugy szeretem a TESTed.. :)
  2002. okt.  24.  02:45   Benkandris <vita> Sz*rtam a klotyoba, meg hanytam az elottem levo szemeteskosarba eccerre... aztan nemtudtam mit toroljek hirtelen a WCpapirral :)))
  2002. okt.  24.  23:18   Mortiz uzeni: kocsog dolog a terkoiras, elegem van =D
  2002. okt.  24.  23:25   Wolfbane <clan> ja bekotottem felig klanhazukat spqr-nek
  Brutal <clan> felig? :]
  Wolfbane <clan> ja becopyztam domains ala es betransoltam az spqreseket:)
  2002. okt.  25.  01:37   Sagal <kamu> rajottem mi a klanokkal a baj, azhogy nem csak a sajat karijaid vannak benne, sajat csatornat kerek, hogy megbeszelhessem sajat magammal a klan dolgait, es ha valamelyik karim, visszapofazik, akkor annak mehet az ongyilkossag :)
  2002. okt.  25.  20:47   Kevin <cre> Tudod, ha ezt a playerek latnak, hogy errol beszelgetunk... :)
  2002. okt.  25.  21:47   Scarab <duma> Mindegy, szex... :)
  2002. okt.  26.  00:58   Scarab <duma> En menten elalszom
  Squall <duma> joejjt, scarab :)
  Scarab <duma> Azt nem mondtam, hogy megyek aludni :)
  Nienor <duma> de elobb utobb csak mesz? :)
  2002. okt.  26.  01:14   Scarab <duma> Pasi hanyatt az agyon, egyik no folotte hatulrol, masik no szinten folotte, csak foljebb
  Scarab <duma> vagy nem jon ossze? :)
  2002. okt.  26.  02:34   Hakuna <vita> eddig meg senki nem dontott meg...
  2002. okt.  27.  16:58   Wolfbane <cre> vedd is ra' chilire, biztos szivesen kapna be
  2002. okt.  28.  01:24   Crack <MASK info> Benka bizisten kihuzod a gyufat, Muzsa leszel, mire elkeszul a klan :)
  2002. okt.  28.  18:34   Pavel <cre> ne tegyel pontot minden beszolasod vegere lecci, mert agressziot sugaroz.
  2002. okt.  28.  19:52   Brutal <cre> en se borotvalkoztam 3 napja, de cigim legalabb van :]
  2002. okt.  29.  02:11   Hakuna <duma> hogy haromszor elvagnam a sajat torkom, mire elorantanad a torom
  2002. okt.  30.  15:48   Sexibombika <kezdo> valaki megtudna dobni 1 torrel
  2002. okt.  30.  19:43   Brutal <cre> Wisdom uzeni: josz brutalalkara?
  Brutal <cre> Wisdom reszere valaszolod: mikor lesz?
  2002. okt.  30.  22:19   Csilla <mask> scarab az isten se mossa le rolunk, hogy nem fiatal fiukat akarunk klancimen megrontani
  2002. nov.  1.   00:00   Boldog nevnapot Brutal --- A Brutaliai pontos ido: 66. ev, Hienak Hava(7) 1, Brutal napja(2) 12:58:14 - Nappal van.
  2002. nov.  2.   14:03   Gandalf megvaltoztatta a tagline-t: "Itt jartam: G."
  2002. nov.  2.   21:14   Savior <cre> megyek vvt meg bbt nezni, kozben kitalalom jol, hogy mit irjak at
  2002. nov.  2.   22:32   Idea reported by XXXXXX Thu Jul 18 12:14:42 2002 /domains/kocsma/rooms/kocsma12: a hagyjalra ne csak ebren lehessen mar felrakni fireantot, jo?
  2002. nov.  3.   01:39   Olyan tusko vagy, hogy explorer kell hozzad...
  2002. nov.  3.   03:46   Mortiz <duma> es hiaba is molesztalsz Tao, akkor sem almodok veled. =}
  2002. nov.  4.   00:56   [Scarab] <mask> Jah, en farokra gondoltam :P
  2002. nov.  4.   18:04   Savior <gs> jon anyam jol leb*sz mert elvileg beteg vagyok
  2002. nov.  5.   00:43   Mortiz <duma> szep feline hazassag... semmi perverz nincs benne... ezert remortoltam... hogy egyezzen a fajunk =]
  2002. nov.  5.   16:23   Gamesystem csoport akcioban:
  Savior <gs> irni kellene valamit, csak nem tudom mit
  Andrey <gs> nah?
  Savior <gs> mit nah?
  Andrey <gs> me' nem?
  Savior <gs> mit me' nem?
  Andrey <gs> mit irsz?
  Savior <gs> semmit, csak kellene valamit de nem tudom mit
  Savior <gs> te mit irsz?
  2002. nov.  6.   17:32   Savior <cre> az ijen bugjelentest birom: verengzes kozben miert nem olvashatok hireket?
  2002. nov.  6.   20:48   DopeMan: Hat ja, az naon fontos dolog, a kultura
  2002. nov.  6.   21:56   Savior <cre> a jatekosok azt hiszik, hogy mi nem tudunk irni, pedig csak a monsterek nem tudnak helyesen beszelni.
  2002. nov.  7.   13:55   Savior <cre> hatterszinezesert lazong a pornep :)
  2002. nov.  7.   14:10   Savior <gs> a balancolas uj modja :)
  Savior <gs> nem csinalunk semmit csak meggyozzuk a jatekosokat :)
  2002. nov.  9.   00:51   Vegyel egy Magnumot, es fogd ra a nyuszira!
  2002. nov.  9.   02:36   Benkandris <grat> farkasember is fel lett irva? :))
  Scott <grat> fel
  Benkandris <grat> akkor most meghalok :P
  Farkasember <halal> Benkandris (/std/user#2067) meghalt itt: ...
  2002. nov.  10.  02:21   Csajozos dumak:
  - Hi baby, te is mudozol?
  - Szia, szep a szemed, van neted?
  - Egy konyvtarban dolgozol?
  - Jossz velem csapatban?
  - Eljutunk a maxig ma?
  - Baby, ha el tudsz vonni a mudozastol akkor tudsz valamit...
  - Tanulok neked farokcsapast.
  - Olyat MUDatok neked Baby :)
  2002. nov.  10.  12:34   Johny <duma> nekem nagyon tetszik Gandalf
  2002. nov.  11.  00:41   Benkandris <vita> mi van ha Hakunat szemenszurjak? Nyilas Misi pakkot kapott :PP
  2002. nov.  11.  20:37   Brutalia, especially for 69 year old teenies.
  2002. nov.  12.  02:32   Azt mondod: templomban, a hazassagkotovel? hat ugy meg en sem csinaltam :D
  2002. nov.  12.  14:50   Law csoport akcioban:
  Andrey <cre> Brutal, lassan kezd el csokkenteni az eleterejet, elobb-utobb bevallja ;)
  2002. nov.  14.  02:46   ((nagyon koran volt mar)) Hakuna <duma> rosszzat kaarok nektem :)
  2002. nov.  14.  15:27   Benkandris <elit> az nem trigger...
  Freddie <elit> Benk, en csak annyit latok a haborudbol, hogy kb 3 billentyut nyomogacc. es ebbol 1 az enter :)))
  2002. nov.  15.  13:13   Squall <duma> Wolfbyte, megeccer meg mersz halni, megollek
  2002. nov.  16.  23:14   Szoke, teltajtaju szekrenyeket keresek, husaru tarolasara...
  2002. nov.  17.  13:35   Rotan uzeni: "[Gandalf] (eldarch) [cla|law|men|mud] <idle 25h 11m>" - Csak igy tovabb!
  2002. nov.  18.  18:25   Law csoport akcioban:
  Gandalf <law> wolfi vedd at pls, vacsizom...
  2002. nov.  21.  15:36   Mina <duma> Tyrael uzeni: naszoval.. picit komolyra veve a szot.. megdughatlak? :))))))))))
  2002. nov.  23.  18:11   Squall uzeni: mind1, ha kussolnak, akkor nem beszelnek :)
  2002. nov.  23.  21:34   Cornelorn <duma> akkor en mindig reszeg lennek Jett? na, ezt se mosom mar le magamrol :)
  2002. nov.  24.  16:35   Scott <duma> azanyad, en tapollak, te meg videot nezel?
  2002. nov.  25.  18:27   Felmeresek szerint BrutaliaII-nek a legjobb a problemamegoldokepessege.
  2002. nov.  26.  01:32   Mikor mar nincs mit javitani...
  Ryon <bug> problemamegoldokepessege kotojeles
  2002. nov.  26.  15:48   vi has two modes. The one in which it beeps and the one in which it doesn't.
  2002. nov.  27.  16:41   Pavel <cre> de ez a hullazos bigyo nemtetszik nekemsem :)
  Gandalf <cre> mien hullazos bigyo? :)
  Brutal <cre> ut2003? :]
  2002-2003. évi téli tagline kollekciónk Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  2002. dec.  4.   22:36   Kevin <duma> Wolfi: jo hogy jossz, unjuk mar a tagline-t :)
  2002. dec.  6.   00:11   Az egér 84, a máj méregtelenítésében szerepet játszó génnel bír, az ember csak 63-mal.
  Senki nem issza Mickey Mouse-t a föld alá!
  2002. dec.  7.   16:50   Igazsagos Mud Igazsagszolgaltatas beismeri, ha teved:
  Gandalf <law> de nem volt multi ;)
  Gandalf <law> pedig olyan szep 1 honapos arrest volt.
  Wolfbane <law> na akkor most eszem egy szendvicset:)
  Gandalf <law> en meg cigizek;P
  2002. dec.  8.   19:18   Gandalf <tabortuz> a hetedik utas, a hal, áll :P
  2002. dec.  8.   20:53   Mina: Akkor legalabb Marlinak rakd mar be.
  2002. dec.  11.  01:18   Scarab üzeni: dolgozni luxus.. egy csomo idot elvesz :)
  2002. dec.  14.  19:10   Wolfbane <law> *szip* ma sincs arrest
  Kevin <law> Viszont lejott a 2 cheerleaders raising money :)
  2002. dec.  15.  12:22   Savior <cre> Összjátékidô: 222 nap 22 óra 22 perc 22 másodperc.
  2002. dec.  16.  12:18   Kevin <cre> Scarabnak jo segge van, megerdemelte :)
  2002. dec.  16.  12:18   (pontosítás) Kevin <cre> Deadnek jo segge van, Scarab megerdemelte a gombot :)
  2002. dec.  16.  12:33   Ivan uzeni: a duman ez az IVK nekem szol? :))
  2002. dec.  17.  00:34   Helm <sex> tehat pl. lemerulhetne mar az elem veglegesen abban a vibriben, hogy nekunk is legyen eselyunk nala >:)
  2002. dec.  17.  18:34   Tyrael uzeni: szija, lennel az anyukam? :)
  2002. dec.  17.  18:56   Beep-beep, SMS jott: IVK!
  2002. dec.  18.  13:05   Arbiter <vita> nem vagyok no", de ez a huncut Gandalf meghozza a fantaziamat :)
  2002. dec.  18.  15:58   Andrey <sex> hol lehet klan spelleket tanulni? :)
  2002. dec.  18.  21:37   Wolfbane <cre> en alapjaraton a dugasra gondolok:)
  2002. dec.  18.  22:20   Wolfbane <cre> ha az ember mindig a dugasra gondol, az nem jelenti azt, hogy no"hianya van:)
  Theo <cre> ja, hanem azt, hogy nyomja a szar a prosztatajat - ezert van folyamatosan izgalmi allapotban :>
  Wolfbane <cre> jaja, Theo, ha meg nyomja a szar a prosztatajat akko' elmegy budira, ott meg az LPC manual, tehat kodolni tanul. Tehat ha valaki allandoan a szexre gondol akkor az csak egy egeszseges wizard, nem?:)
  2002. dec.  18.  22:25   (pontosítás) Minden tagline, amit bebiggyesztunk ide, poenos, es eszmeletlenul kreativ.
  2002. dec.  19.  03:44   Wolfbyte <duma> Na epp most kosarazott ki Greywind
  2002. dec.  19.  12:11   Sihaya valaszolja: tenyleg, nem tudod, Shewsburyban apacanak be lehet allni? :)
  2002. dec.  19.  13:31   Mina <duma> gyere csak, jol megkorbacsollak
  2002. dec.  20.  17:20   Destor mondja: de itt helyben lecumizok mindenkit, ha megtalalod a tagline parancsot
  2002. dec.  21.  16:44   Az ajandekozas szepsegei: 'Annihilation mondja: hosszu leiras: csapat vonal tick 10 mp-en belul'
  2002. dec.  21.  20:02   Greywind <cre> nem dugja senki scarabot :P
  2002. dec.  21.  23:36   Kran <grat> nagy vagy WOLFBANE :)))))))))
  2002. dec.  22.  02:30   Kevin <cre> Joszivu vagyok, pedig nem is dugtam :)
  2002. dec.  22.  23:20   Valaki mondja: en eddig kaptam torokgyulladast, bokagorcsot es chello szamlat :))
  2002. dec.  25.  16:18   Bruhihi@Brutal-Dev <cre> egy irl nap az hany nap is? 48?
  2002. dec.  27.  01:47   Nudli <duma> sok kan rohanna lobogo hajjal utanam... :]
  2002. dec.  27.  14:04   Szolasszabadsag: Szabad orszagban, szabad emberek azt mondanak, amit szabad.
  2002. dec.  27.  21:28   Annihilation <duma> allit PROMPT Wolfbane szeret teged>
  2002. dec.  27.  23:58   Greywind <cre> Kevin, ne legy kozonseges, mert tagline-ba teszlek :)
  Kevin <cre> Igenis anyuci :)
  2002. dec.  28.  21:22   Mina <vita> Kevin, van itt krumplipure, rantott csirkemell, rantott hal meg sult kacsa, eleg lesz? en beerem a dzsinnel :D
  2003. jan.  3.   02:10   Ha tortenetesen isten vagy, nem kell, hogy igazad legyen. Vagy, ami azt illeti, inditookod.
  2003. jan.  3.   20:55   [Vaily] <duma> majd en is jol leszurom wolfit, es a hullajara radobok egy papirt, hogy "tilos wizt olni" :)))
  2003. jan.  5.   18:39   Vaily <aukcio> aki ralicital, azt letiltom a targylistarol :DDD *grin*
  2003. jan.  6.   01:12   Jord valaszolja: amugy meg sok jo ember kis helyen.... perverz lesz :)))
  2003. jan.  7.   01:52   [Theo] <lyric> a jó wiz idle, de amikor nem, akkor szemét :)
  2003. jan.  8.   03:36   Fury <kamu> tul szereny vagyok, aztmondod? :)
  Reia <kamu> latod, ezert nem vagy tokeletes
  2003. jan.  10.  12:13   * Tyrael wiz akar lenni! :)
  2003. jan.  11.  12:34   Bruhihi@Brutal-Dev <app> palmtopra mikor lesz bred? :)
  2003. jan.  11.  12:36   Savior <app> Gameboy-ra mikor lesz mar bred?
  2003. jan.  11.  16:09   Pavel <cre> meg a vizsgam sincs meg nemhogy a szigorlat. viszont csajozok :)
  2003. jan.  11.  17:42   Bruhihi@Brutal-Dev <app> atirtam a vibratort tiara-ra :)
  2003. jan.  12.  00:01   2003. Jan 11 (Szombat) 23:58:37 elnemitas 1 orara Dead altal
  Graymouser <law> ehh vajszivu :P
  Kevin <law> pancser :P
  2003. jan.  14.  00:52   Gandalf <cre> Bsa is now banished.
  2003. jan.  14.  02:04   Gyogyito pap fejbedobja Vaily-t.
  2003. jan.  15.  23:35   Wolfbane <nagykovet> cool mar 2 aktiv noi wiz :)
  Gandalf <nagykovet> Wolfi csak maradj Anahnal
  Bruhihi <nagykovet> Wolfbane, ha ot is lenyulod, eskuszom, eunuchot csinalok beloled :)
  2003. jan.  16.  00:07   [Kevin] <cre> En sem vagyok szexfuggo :)
  2003. jan.  16.  21:20   * Csilla erdeklodik: nem tud vki vmi ertelmes siteot az eszkimok eleterol?
  2003. jan.  17.  00:57   <kamu> Farao soxor mond igazat a noknek ;]
  2003. jan.  17.  19:33   Wolfbane <lyric> 8 ora szajzar, 8 ora pihenes
  2003. jan.  18.  15:16   Mumpsz <BaLeK info> oriasi problemam van... ha a fotelben ulok es gepezek, akkor hattal vagyok a TVnek... ;)
  2003. jan.  18.  17:52   Savior@Brutal-Dev <cre> Wolf tul sokat beszeltel Pavellal, tul nagy lett az egoja :)
  2003. jan.  18.  19:37   Time <duma> Brutal, te uj vagy? meg nem lattalak
  2003. jan.  19.  13:27   Brutal <cre> na 1 sor kozben lecsuszott, lassan kezdek kodolas-hangulatba kerulni :]
  2003. jan.  19.  14:08   Csilla@Brutal-Dev <cre> woffie... ne kotozkoggy foloslegesen, mert... es meglovagollak! :)
  2003. jan.  20.  01:21   <Vaily> lattam en mar sajat poharaba hanyni embert, aki ki is ittam :D
  2003. jan.  20.  14:05   Littlepety <vita> Najah... angyalka... khm... angyalka... szemuvegben, vodkanaranccsal, amint epp elbambult... vegulis biztos egy rakas ilyen angyalka van :)
  2003. jan.  20.  14:14   Squall <duma> nemtom, hogy ki az a Frodo, de ha megtalalom, megolom :) ... Gandit nem bantom, mer sirni fog :)
  2003. jan.  20.  18:18   Savior <cre> ha nagyon oldalrol nezem a monitort Arbitert majdnem Andreynak olvasom... banishelni ke'ne :)
  2003. jan.  20.  18:47   Wolfbane <duma> ja en vagyok a 2 labon jaro mud reklam :)
  2003. jan.  20.  20:07   Wolfbane <cre> na tok jo, ma min. duplazodott az egom :)
  Wolfbane <cre> mar alig ferek el a szobaban
  2003. jan.  20.  23:02   Scarab <mask> pedig irtozom a szinpadias es drasztikus lepesektol
  2003. jan.  22.  00:49   Wiz-dilemma: Wolfbyte valaszolja: hogy csinalod, hogy nem csinalsz semmit, es nem vagy idle? :)
  2003. jan.  22.  14:56   Pavel <cre> nem lesz itt semmifele forradalom :)
  2003. jan.  22.  19:13   Gandalf <duma> Talaltam vegre egy mudot :)
  2003. jan.  22.  21:22   Greywind <sex> ez egy total nem hasznalt, poros csati :)
  2003. jan.  22.  22:14   Greywind <cre> azert buszke vagyak magamra
  Greywind <cre> az enyem a leghosszabb :)
  2003. jan.  23.  03:12   Bombi <duma> #act Helm ment
  2003. jan.  23.  20:24   [Wolfbane] <cre> Wolfbyte nem tudja, megkapod-e uzenetet: amugy mondtam mar, hogy szerelmes vagyok beled?
  2003. jan.  24.  00:10   [Wolfbane] <cre> hat ja, 1-2 eves vegyesz csajok csinosak :)
  2003. jan.  24.  02:05   Crack valaszolja: De aki tobbet van mudon, mint Skafick felesege, az mar kicsit gyanus :P
  2003. jan.  25.  14:51   A4-es hofehér rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném.
  2003. jan.  26.  21:26   Me is now banished.
  2003. jan.  27.  00:04   <kamu> Simon kemeny csako... Raknoor utcain nott fel, szembenezett a halallal, es megkerte a keze't :)
  Florentyna <kamu> es igent mondtam? :)
  2003. jan.  27.  00:10   Wolfbane <cre> zehn nojn zehn nojn zehn nojn ruf an!
  2003. jan.  27.  00:14   Wolfbane <cre> 3 kotet van a szexualis szokasaimrol, de aze' van egy kis labjegyzet a lelkivilagomrol is
  Wolfbane <cre> ja, a labjegyzet az csak egy smiley :)
  2003. jan.  27.  20:15   Annihilation <haboru> Mila, ha nem immcuccban vagy bevallallak.
  Bombi <haboru> ha meg nem imm cuccban van, akkor bevallalom :)
  2003. jan.  27.  21:15   SEX klan rangok: [10] (. )( .) -- Az uralkodoi paros, teljhatalommal.
  2003. jan.  28.  15:22   Csilla üzeni: ennek a lil'pej'nis-nek telleg van koze holmi kisf@szhoz, vagy ez csupan szexista meglatas?:)
  2003. jan.  29.  00:14   Gandalf <cre> hova?
  Kevin <cre> Nemtokmind1?
  Kevin <cre> Innen el :)
  Gandalf <cre> de
  Gandalf <cre> wheeeeee
  2003. jan.  29.  02:48   Gandalf <arch> es csak szimbolikusan vagyok itt ;P
  2003. jan.  29.  12:56   Magix <cre> eleve feltetel hogy aki be akar kerulni a PLR csoportba az alapbol lelki szemetesladanak kepzelje magat :P
  2003. jan.  29.  17:03   http://www.barrowdowns.com/middleearthname.asp
  In Middle-earth, Hakuna was a Drunken Ranger.
  2003. jan.  29.  18:20   Greywind <cre> Koszonom megvagyok, meloztatom a csoportot, emmeg iszom a limonadet, jonnek a fuszoknyas lanyok...
  2003. jan.  29.  19:54   Savior <cre> meg aranyeres arch jo nyelvtudassal rendelkezo eldert keres :)
  2003. jan.  29.  21:06   Greywind <plr> Nomaddal azert jobb, mint Rejaval :P :)
  2003. jan.  30.  13:19   Lujoe <albi> na belepek az ev-re oszt ridelek par embert :)))
  2003. jan.  30.  15:16   Gandalf <duma> lol, na elfaradt a kezem ;P
  Gandalf <duma> afk cigi ;)
  2003. jan.  30.  19:49   Mina <duma> varjal, Vaily, csinalom
  2003. jan.  31.  21:07   Benkandris <vita> KevOut :)
  2003. febr. 1.   01:15   Pavel <sex> elvileg most dugni vagy tanulni kene. :)
  2003. febr. 1.   23:13   A cigi 5 perccel rövidíti meg az életed, a szex 15 perccel hosszabbítja meg. Ezért azt üzenjük minden dohányosnak: dugjanak az életükért.
  2003. febr. 2.   20:12   Methosthemage <kezdo> hogy kell nevet valtani?
  2003. febr. 3.   00:09   Burel <duma> ki az a Paplan? jo csaj?
  2003. febr. 3.   00:09   Wolfbane has retired, tagline's dead.
  2003. febr. 3.   14:49   Ha az EU-csatlakozási népszavazásnál lenne egy olyan rubrika, hogy pina, akkor az nyerne, magasan - by index
  2003. febr. 3.   19:14   Brutal <cre> lassan 20 oraja nem cigizek, nem lehet ezt ma' jozanul birni :]
  2003. febr. 3.   20:52   Simon <cre> szolj ha megtanultam kodolni :)
  2003. febr. 3.   21:42   Wolfbane <cre> hehe, Evil, mivan talaltal furdos mpeg-t kornelliarol? :)
  [Evil] <cre> furdos? hol?
  Wolfbane <cre> csak vicceltem, nyugodton oltozz vissza :)
  2003. febr. 3.   22:03   Savior <cre> wiz parancsban nincs idle -> szexrol van szo
  2003. febr. 3.   22:16   Kevin <cre> I'm not totally worthless. I can always be a bad example!
  2003. febr. 4.   00:16   PLR csoport akcióban:
  [Greywind] <plr> tedd be nyugodtan :D
  2003. febr. 5.   15:22   Gandalf <cre> 10 evesen nem allt a nunim ;P
  2003. febr. 5.   17:59   Xy uzeni: tunderi kis punacska vagyok ma megint, kvagonosz, ugy is mondhatnam :D
  2003. febr. 5.   20:03   Brutal <clan> majd igen, most lanyommal birkozok a billentyuzet birtoklasaer' :]
  2003. febr. 6.   09:53   Firestorm@Brutal-Dev <cre> Szoros-macso kulseju nyuszi Firestorm. Asszem igy teljes. ;)
  2003. febr. 6.   15:36   Brutal <cre> uuuugy ra ke'ne gyujtanom...
  [Andrey] <cre> jah, enis gyujtok
  Pavel<cre> akkor en is
  2003. febr. 6.   18:30   Wolfbane <kezdo> minden pedofil volt eccer gyerek :)
  2003. febr. 7.   00:43   Csilla <duma> ejj, pedig vissza akartammenni szunditani meg 1 kicsit, erre nem reset lett?
  2003. febr. 7.   20:23   Bombi <duma> nemtom mit mondtam az iment, de egy szo sem igaz belole :)
  2003. febr. 8.   00:22   Kevin <cre> Enis triszex vagyok
  2003. febr. 8.   11:56   Lazula <duma> aze jo brutaliazni, mer kozben legalabb sex kepeket tolhetek le :)))))
  2003. febr. 8.   18:41   Gandalf válaszolja: unom mar ezt a SEX themet ;P
  2003. febr. 8.   20:59   Bombi valaszolja: megmutatni se szabad? :)
  2003. febr. 10.  18:11   Arbiter <vita> kib. reset gyujjon
  Kevin <cre> Nincs valami reset hosszabbito parancs? :)
  2003. febr. 10.  23:48   (apoljuk a kapcsolatokat)
  Bombi uzeni: Te, azt akartam kerdezni, hogy itt csak EV-s wiz lehet mar tagline-ban? :PP
  2003. febr. 12.  01:45   Wolfbyte <elit> Na megint vmi wiz szorakozik kiskarival :)
  Wolfbyte <elit> egybol honnan blokk, rejtozes, meg sex :)
  2003. febr. 12.  02:29   Helm <sex> na, en elfaradtam mara, Wolfi, atvenned Greywindet? :)
  2003. febr. 12.  10:29   Mortiz <vita> elso klantargy szemre rakhato kekmithrill napszemuveg lesz =))) szemenszurni se lehet, meg vakitani se... =)
  2003. febr. 12.  10:52   Jvic <grat> 02.09-en ennyi idot toltott a halozaton: 24:00:01
  2003. febr. 12.  20:41   Izomsasszem valaszolja: tagline-ra gyurok ugyhogy majd figyeljetek :)))
  2003. febr. 14.  22:28   Tigre <duma> tudom, Kevin, Te varangy, Te a dominakert rajongsz :)
  2003. febr. 14.  23:40   Simon <cre> Kev, a titled jobb lenne ugy, hogy Kevin (link & dead) :)
  2003. febr. 14.  23:59   Firestorm@Brutal-Dev <cre> Hmhm. Vajon mi a kulonbseg az optimistic es az upbeat kozott?
  Kevin <cre> Upbeat: felcsinalt kedvileg: optimistic: remenykedo <censored>, aki azt hiszi, hogy majd sikerul :)
  2003. febr. 15.  00:06   Wolfbane <cre> jam en sem tudok igy dolgozni, hogy az MC hattereben nincs semmi szex kep:)
  2003. febr. 15.  00:08   Greywind <cre> muszaj mar megint szexnek lenni? :)
  2003. febr. 15.  01:20   "The man is the head, but the woman is the neck. She can turn the head anywhere she wants."
  2003. febr. 15.  11:22   Farao uzeni: Jo reggelt, jo szurkolast! Itt allunk a stadionban, mert elloptak az osszes szeket ... ;PPP
  2003. febr. 17.  15:25   Boogee valaszolja: hol lehet itt felvenni hitelt ? :))
  2003. febr. 17.  21:44   [Wolfbane] <cre> na munkara fel:)
  [Wolfbane] <cre> pill, afk
  2003. febr. 18.  18:23   Brutal <cre> RESET csoport kell ide, mar latom :]
  Brutal <cre> akik jarjak a teruleteket, es ahol nincs monc, oda raknak egyet-egyet :]
  2003. febr. 19.  00:56   Brutal <cre> nemigaz hogy nem lehet 2ccer ekkora so:ro:srekeszeket csinalni, hogy ne kejjen hetente bevasarolni menni :]
  2003. febr. 19.  12:11   Bruhihi <csocso> ha't ha neked a resetrol nem a dugas jut eszedbe, Joe, asszem oregszel :)
  2003. febr. 20.  11:49   Wolfbane megvaltoztatta a tagline-t: "Wago uzeni: Szia te Wizek vize, te gyengek vedelmezoje, Mudok atyja. Hogy szolgal a kedves egeszseged?"
  2003. febr. 20.  19:13   Szakall <duma> en meg nem hasznaltam a linuxot, mivel azert annyira meg nem elterjedt...
  2003. febr. 20.  23:43   Gandalf <duma> Grey elbaxta a remortjat, es most plres lett :P
  2003. febr. 21.  17:09   (Gandalf segít a játékosoknak)
  Xy reszere valaszolod: szia
  Xy valaszolja: nem kerhetnek egy szivesseget?
  Xy reszere valaszolod: mit?
  Xy valaszolja: nem talalom a hullam
  Xy reszere valaszolod: keresd meg
  Xy valaszolja: oks, megvan
  Xy valaszolja: koszi
  2003. febr. 25.  21:41   Savior <cre> Gandalf, mocsok tuzoltok megszakitottak idledet, nincsenek tekintettel senkire
  2003. febr. 26.  13:53   Diego <duma> Brutalozik vagy EV-zik kozuletek valaki?
  2003. febr. 26.  20:50   Matyas <bug> a haboruisten itt kialtozik, pedig a kialtassal elfogy a stamina
  2003. febr. 26.  23:59   (szerelem elso latasra)
  Simon <lyric> ha valaki ennyire hulye, azzal gyereket kell csinalnom :)))
  2003. febr. 27.  23:02   Brutal <nagykovet> nemtoom, meg nem allt fel
  Wolfbyte <nagykovet> oks, koszi
  2003. febr. 27.  23:43   Evil uzeni: atirnad evilke nevet? szeretne mas nevet hasznalni :)
  2003. febr. 27.  23:59   A lavina ledonti Bolha-t a labarol.
  Bolha osszeesik.
  Bolha vegleg eltunik a hullamsirban.
  2003. febr. 28.  00:05   Greywind <cre> Wolfbyte ehhez tul okos :)
  2003. febr. 28.  16:02   Mortiz <duma> ... mikozben en radvetem magam...
  Mortiz <duma> nem is, szeretem a felesegem, es hagyjatok beken kulonben is gonosz furiak
  Tagline válogatás a fejlesztõi site-ról Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal aljára
  2002. jún.  4.   23:15   Sz'asz kollega, eltévedté'? :)
  2002. júl.  4.   19:20   Pavel <gs> nappalra rendes fiút akar, éjjelre csõdört. majd megkapja :)
  2002. júl.  15.  20:09   Pavel <gs> nembaj, simán felszedek másikat is :)
  2002. júl.  19.  22:12   Pavel <gs> de aztán ne csodálkozzatok, hogy ha valami kis pipi megváltoztatja a véleményem :)
  2002. aug.  26.  17:52   Gandalf <cre> Az itemlista szigoruan titkos, jah es kiadasert gandi jar :D
  2002. szep. 15.  17:41   Miota bevertem a fejem a lepcsobe olyan vagyok, mint akit fejbe vagtak.
  2002. szep. 30.  14:45   Early to rise, early to bed, makes a man healthy, wealthy and dead.
  2002. okt.  14.  13:03   De en nem tudok ekezetek nelkul irni. Tele van a billentyuzetem ekezetes betukkel.
  2002. nov.  3.   17:04   Ki itt belepsz hagyj fel minden remennyel.
  2002. nov.  12.  21:00   A vendegszeretet mindenek felett: Raknoor Varos Fotere. Nem latsz kijaratot.
  2002. nov.  16.  01:29   In /dev/null no one can hear you scream.
  2002. nov.  24.  01:07   Gandalf <cre> ha kell vmi akkor ird fel egy papirra, minden ho 1-en tartok audienciat
  2002. dec.  1.   18:13   Wiz-evolution
  1. fazis: Bruhihi <cre> Jolvan megirom, holnapra keszlesz.
  2. fazis: Bruhihi <cre> jojo, holnap nem leszek de vasarnapra kesz lesz.
  3. fazis: Bruhihi <cre> kapja'k be, kezd a kicsifutyim telelenni ezzel a terkoval...
  2002. dec.  7.   17:01   Firestorm <cre> Bocsika, veletlen rossz ablakban adtam ki a shutdown parancsot
  2002. dec.  12.  20:37   Brutal <cre> hmmm hol is hagytam az LPC doksit, megnezem a budin :]
  2002. dec.  15.  00:17   Scarab mondja: Nem szedsz ki belolem semmilyen szexre utalo mondatot :)
  2002. dec.  18.  22:13   Brutal@BrutaliaII <cre> de ha nem Joco kopogott az icq-don, hanem Mika, akkor hogy jon ide Crusoe? :]
  2002. dec.  18.  22:42   Ezt mar te is mondtad, hogy csak feleseggel ne verjen meg az isten, de nem mondod, mert kefelni meg szeretsz, mi?
  2002. dec.  25.  21:09   Bruhihi <cre> azert mert nincs 3 budim, mar nem is vagyok eleg jo neked?
  2002. dec.  12.  20:37   [Wolfbane]@BrutaliaII <cre> reszegen fajodhoz tartozo ribizlit kurni raknoori bordelyhazban ---> fix 150%
  2002. dec.  29.  22:35   <sex> Finger_d kilepett a jatekbol.
  2002. dec.  31.  17:57   Bruhihi mondja: na lepek leoblitem a nagy ijedtseget nemi sorrel
  2003. jan.  9.   22:38   Bruhihi <cre> az az l betu a kikben a nev mogott azt jelenti, hogy logol az illeto?
  2003. jan.  17.  15:55   Csilla mondja: biztos azert vettek fel ide, mert tul nagy pofam volt az alfan..
  2003. jan.  19.  14:25   Wolfbane <cre> Csilla felul a hatasara.
  Wolfbane <cre> megis meglovagolt
  Wolfbane <cre> The one and only, the irreplacable Man! Wolfbane (Csillat cipeli)
  2003. jan.  23.  15:18   Brutal@BrutaliaII <cre> hja orosz rulett mi, bebindelem a billentyukre a bentlevoket egy rid elotaggal, es ottfelejtem a taszkot lanyomnak :]
  2003. jan.  26.  20:10   Gandalf@BrutaliaII <cre> akkor majd gyere egyszer fel;P
  Gandalf@BrutaliaII <cre> belegondoltam nem engedlek fel ide;)
  2003. jan.  30.  13:32   Csilla <cre> nem kell kozbe reboot
  Csilla <cre> neha egy pelenkazas is eleg
  2003. febr. 5.   22:49   Wolfbane@BrutaliaII <arch> lehetne tok jo oktatas, en vallalnam a kozszereplesre, szexmaniara, emberkozpontusagra tanitast:) ti meg az LPC-t :)
  2003. febr. 8.   18:50   Szaros Xy, aki kimaszott Ordowick pocegodrebol
  2003. febr. 8.   18:51   [Brutal]@BrutaliaII <cre> asszem a szagol godor majd sebezni fog 1-2 hp-t :]
  2003. febr. 12.  17:42   [Gandalf]@BrutaliaII <arch> Bruhihi, a gyerekkel mit kezdjunk?
  2003. febr. 14.  08:35   <Calver> Loloke: rm -rf / megjavitja
  <Gab99> Calver beirtam de nem tortenik semmi
  2003. febr. 17.  23:21   <enter> Graymouser belepett a jatekba.
  Graymouser <duma> qrvaszar ez a mud
  Graymouser <duma> nincs lyric csati :P
  <enter> Graymouser kilepett a jatekbol.
  2003. febr. 18.  16:31   Pavel <arch> en ebben nem hiszek, szerintem mas hiba lehetett
  Pavel <arch> de egy riden ne muljon :)
  2003. febr. 21.  10:12   Ryan <cre> azert kellett ide kari mert a brutaliaIIre lefagyott a zmudom :P
  2003. febr. 26.  14:46   Bombing for peace is like fucking for virginity.
  2003. márc. 10.  13:22   Hány laptop kell egy képviselőnek, hogy ki tudjon cserélni egy villanykörtét?
  2003. márc. 10.  21:10   [Brutal]@BrutaliaII <cre> ehh unicumot meg ijesmiket nem issza, mer' nem szereti, de vorosborecetre rahuz... :]
  2003. márc. 10.  22:32   Ryan <duma> Nudli a legbatrabb... egy wizardokkal teli mudon bugol :PP
  2003. márc. 10.  23:44   Brutal <cre> ehh, ezek a fiatalok, bezzeg a mi idonkben, iszunk? hat. oszt ma' ittunk is :]
  2003. márc. 15.  12:27   [Gandalf]@BrutaliaII <arch> legalabbis nem approval csoportos mentor/law lesz uccso remortja
  2003. márc. 17.  22:23   Savior <vita> amugy ha valaki megszorul egy budival kitudom segiteni :)
  2003. márc. 29.  00:50   Ryan@BrutaliaII <cre> azert erre meg emlexek :D
  Ryan@BrutaliaII <cre> csak most mar gatlastalanul elkuldelek a jo... :)
  2003. márc. 29.  18:06   Bruhihi <cre> nekem ami felfoghato zarojelmennyiseg az annyi, amennyi a szmajliban van :))
  2003. ápr.  4.   14:26   [Greywind]@BrutaliaII <elder> megverhetem oxygent? ne velem legyen getz, mert kiherelem jol
  2003. ápr.  9.   13:57   Brutal@BrutaliaII <cre> te Woff, jol vagy mostanaban, nem hajszoltad tul magad? nem ertem a poenjaidat :]
  2003. ápr.  12.  00:47   Análisan penetrálható horgolt diktátorfigurát tessék!
  2003. ápr.  15.  00:07   Kevin@BrutaliaII <cre> Azert az mar reg szar, ha gondolkodni kell rajta, hogy legyen-e tagline :)
  2003. ápr.  17.  00:08   Wolfbane@BrutaliaII <cre> almodj Tyraellel te is Moon :)
  Moonlight@BrutaliaII <cre> akkor inkabb a lanyok :)
  2003. ápr.  17.  14:42   Gandalf@BrutaliaII <law> nem erdekel mit csinaltok
  2003. ápr.  17.  18:26   Graymouser <lyric> *hangol*
  2003. máj.  6.   23:49   Simon@BrutaliaII <cre> aki nem jon brutalbulira, azt megverem :)
  2003. máj.  12.  21:19   Gandalf@BrutaliaII <cre> na majd igyexek nem baratsagosnak lenni
  2003. máj.  14.  14:18   Freddie@BrutaliaII <arch> most olvasom, a buli helyszinen 3 billiard asztal van! az marhasok, hogy fer be 1 terembe mind?
  2003. máj.  16.  01:14   [Helm]@BrutaliaII <cre> Nagyot uvoltesz, ahogy Greywind hozzad jon felesegul...